Aracımı Değerle

  • Araç Tipi
  • Marka
  • Model
  • Model Yılı
  • Kasa
  • Makyaj
  • Koltuk
  • Motor
  • Çekiş
  • Vites
  • Donanım
  ARAÇ BİLGİLERİ ‘6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca şirketimizin ilgili aydınlatma metnine buradan erişebilirsiniz.’
  BAYİ TERCİHİ


  KİŞİSEL BİLGİLER
  • Ford Otosan İkinci El Operasyonlarına İlişkin Aydınlatma Metni’ni okudum, anladım, kişisel verilerimin işbu KVK Aydınlatma Metni’nde belirtilen amaçlarla işlenmek üzere Ford Otosan’ın yurt dışındaki iş ortaklarına aktarılmasına ve bu amaçlar kapsamında kişisel verilerimin bulut tabanlı uygulamalarda yurt dışında depolanmasına açık bir şekilde rıza verdiğimi kabul ediyorum.
  • Kişisel verilerime ilişkin Kişisel Verilerin Pazarlama Faaliyetleri Kapsamında İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni’ni okudum ve bu kapsamda kişisel verilerimin Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin satış ve pazarlaması amaçları doğrultusunda; pazar araştırması faaliyetlerinin, tanıtım ve pazarlama süreçlerinin, müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin ve Ford LifeCard süreçlerinin planlanması ve icra edilmesi ve bu ürün ve hizmetlerin beğenilerime, kullanım alışkanlıklarıma ve ihtiyaçlarıma göre özelleştirilmesi amaçlarıyla yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesini, bu doğrultuda Ford Otomotiv Sanayi A.Ş’nin tedarikçileri, iş ortakları ve iştirakleri, veri sorumlusu olarak hareket edecek Ford Motor Company ve iştirakleri ile paylaşılmasına ve bu kapsamda e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, faks, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesini ve bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesini kabul ediyorum.

Size Hangi Yolla Ulaşmamızı İstersiniz?



Ön Bilgilendirme Formu'nu ve Gizlilik Politikası'nı okudum ve kabul ediyorum.

Aracınızın Referans Değeri

Yeni araç sorgula

Aracınızın 2. El referans değerlemesi, araç değerleme ve ticari analiz yazılımı konularında bağımsız bir marka olan INDICATA firmasının verilerine dayanmaktadır. Tarafınızca beyan edilen araç özellikleri ve güncel pazar koşulları göz önünde bulundurularak “Referans Değer” bilgi amaçlı olarak hesaplanarak sizinle paylaşılmaktadır. Ford Yetkili Satıcıları tarafından aracınıza verilebilecek fiyat teklifi, yapılacak detaylı inceleme ve ekspertiz sonucunda belirlenecek olup, yapılacak teklif yetkili satıcılarımızın insiyatifindedir. Sizinle en kısa zamanda iletişime geçeceğiz. İlginize teşekkür ederiz.